Taxi, bestel hem ook voordelig bij Taxibestellen.nl

Een taxi of taxibus naar Schiphol, Lelystad Airport of een ander adres boek je bij ons goedkoop en vertrouwd online. Op een taxi naar de luchthaven Lelystad of Schiphol Airport kun je wel tot meer dan de helft besparen. Bij ons is je Schipholtaxi of taxi naar de luchthaven Lelystad altijd privé. Er rijden dus nooit vreemde mensen mee. Boek ook betrouwbaar en goedkoop je taxi naar luchthaven Lelystad of Schiphol

Taxi al snel nodig of voor vannacht, bel ons dan even !

call center airporttaxi

Vaste en scherpe tarieven 24 uur per dag

Onze tarieven staan van te voren al vast en gelden 7 dagen in de week 24 uur per dag. Het tarief is een all-in tarief. Er komen dus geen toeslagen meer bij. Bij Taxibestellen.nl is alles helder. Geen wachttarief, geen bagage en nachttarief. Of je nu een taxi naar Lelystad Airport nodig hebt, een Schipholtaxi of vervoer naar het vliegveld van Rotterdam. Gewoon all inclusive luchthaven vervoer.

Betrouwbaar luchthavenvervoer al meer dan 30 jaar

Met meer dan 30 jaar ervaring met de Schipholtaxi en nu ook Lelystad Airport plus onze scherpe taxitarieven, weet je zeker dat je bij de juiste vervoerder bent om een taxi naar of van de luchthaven of een ander soort taxi te bestellen.

Schipholtaxi, taxi luchthaven Lelystad, Rotterdam Airport altijd privé

Je deelt een taxi Lelystad of Schiphol dus niet met anderen. Je bepaald zelf bijvoorbeeld hoe laat je taxi naar Lelystad bij je voor de deur moet komen te staan. Aangekomen op de nieuwe luchthaven van Lelystad of op Schiphol wordt je netjes bij de vertrekhal neergezet. Kom je weer terug op het vliegveld, dan staat er weer een taxi buiten bij de aankomsthal op je te wachten. Onze chauffeur houdt je vluchtnummer in de gaten en kan zo precies zien wanneer je bent geland. Vertragingen zijn dus geen enkel probleem. Ongeveer 15 minuten na landing zal de chauffeur je gaan bellen om verder af te spreken.

Al meer dan 30 jaar bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke klant met onze taxivervoer. Als je bij ons bv een Schipholtaxi besteld of een taxi vanaf de luchthaven Lelystad dan is dat altijd tegen een vast taxitarief. Dit geldt zowel naar en van de luchthaven Schiphol, Rotterdam en Lelystad maar ook naar andere luchthavens en steden in en buiten Nederland.

Lees meer over:

Keuze in taxi’s en taxibussen tijdens het bestellen

Tijdens het berekenen van je taxivervoer naar de luchthaven heb je de keuze uit een personenwagen en verschillende soorten taxibussen. Je ziet bij ons meteen wat je taxi of taxibusje gaat kosten  en kunt een keuze maken in het soort vervoer. Wil je een enkele reis naar het vliegveld of alleen een taxi vanaf het vliegveld. Boek je een retourtje dan geven wij je zelfs nog een extra korting op je taxivervoer !

Lees meer over

Particulier en zakelijke, representatief luchthaven vervoer

Wij rijden met onze luchthavenservice zowel voor de particuliere als zakelijke klant. Ook voor andere bestemmingen kun je trouwens goed bij ons terecht. Voor onze standaard tarieven welke je op deze website kan vinden krijg je een nette en jonge wagen met chauffeur. Voor het zakelijke Schipholvervoer gaan wij een stap verder in service en dienstverlening. Hoewel voor de meeste klanten vaak een standaard taxi of taxibus al voldoende is, wordt er voor het zakelijke personenvervoer soms om een hoger niveau service gevraagd. Onze Mercedes E of S Klasse met bijbehorende chauffeur zijn daar dan een prima oplossing voor.

Lees meer over zakelijk taxivervoer

Onze taxichauffeurs, natuurlijk met diploma en chauffeurspas

Ook de taxichauffeurs die wij inzetten voor privé en zakelijk vervoer hebben een ruime ervaring en spreken vanzelfsprekend Engels. De chauffeurs zijn representatief gekleed en het verlenen van de juiste service is vanzelfsprekend. Wij beseffen ons goed dat een taxichauffeur representatief moet zijn, en vaak het eerste contact is van bijvoorbeeld zakelijke klanten bij een aankomst op een luchthaven. Elke klant kan bij ons zijn taxirit vooraf per Ideal of Creditcard betalen, maar kan er ook voor kiezen om contant, Pin of per creditcard in de taxi zelf te betalen. Zakelijke klanten kunnen bij ons ook op rekening rijden.

Taxibus naar Lelystad en Schiphol

Personenauto of een taxibus voor acht personen. Reis je met maximaal vier passagiers en niet te veel bagage dan is een personenauto voldoende. Heb je meer ruimte nodig voor het vervoer naar of van de luchthaven dan kun je bij ons uit een 6 of 8 persoons taxibus een keuze maken. Zeker voor het luchthavenvervoer zijn deze voertuigen een uitkomst en kunnen zowel voor de particuliere als zakelijke klant worden ingezet. Wist je dat onze Schipholtaxi zelfs goedkoper kan zijn dan een deeltaxi als je met een groep reist ?

Schipholtaxi als taxi naar Schiphol en goedkoop vervoer naar Lelystad !

Vooraf de kosten bekend, goedkope taxi naar Schiphol of taxi Lelystad

Tot tegenstelling tot een straattaxi die het tarief door een taximeter laat berekenen weet je bij ons al voordat je de taxi naar het vliegveld besteld wat de kosten zullen zijn.  Wij zeggen niet de allergoedkoopste te zullen zijn op het gebied van luchthavenvervoer, maar dat je niet te veel betaald is zeker.

Zekerheid buiten het tarief, betrouwbaar taxibedrijf

Buiten het tarief is service ,zekerheid en betrouwbaarheid natuurlijk ook erg belangrijk. Wij bedoelen daar mee dat de taxi op tijd bij je voor de deur staat. Wij begrijpen heel goed dat je op tijd op de luchthaven wilt zijn, en absoluut je vlucht niet wil gaan missen. Wij zorgen dan ook dat de taxi naar Schiphol ( Schipholtaxi ) en de taxi naar naar de luchthaven Lelystad op tijd bij je voor de deur komen te staan. Ook kun je er van op aan dat de taxi naar de luchthaven niet met andere reizigers wordt gedeeld. Het is jouw taxi naar de luchthaven Schiphol of Lelystad en jij bepaald zelf hoe laat hij je komt ophalen.

Wij zorgen ervoor dat de taxi op tijd bij je is !

Lees meer over tarieven, wat kost een taxi naar de luchthaven ?

 • Tarieven luchthaven Lelystad, wat zijn de kosten ?
 • Tarieven luchthaven Schiphol, wat zijn de kosten ?

Onderweg naar vliegveld kennissen of familie ophalen

In zoverre doen wij dus niet aan gecombineerd vervoer, maar wil je zelf andere reizigers onderweg laten ophalen dan kan dat natuurlijk wel. Het komt regelmatig voor dat klanten onderweg naar Schiphol of Lelystad familie of collega’s willen oppikken met de taxi. Wil je dat ook dan zullen wij de route voor je berekenen en je een passend tarief geven voor deze rit met onze luchthaventaxi. Deze zal iets zal afwijken van onze standaard taxitarieven omdat de chauffeur toch meer kilometers moet rijden en meer tijd kwijt is met zo’n een gecombineerde rit.

Hoe bestel je een taxi naar Schiphol of  Lelystad Airport ?

Wil je een taxi naar Schiphol of enkele reis naar de luchthaven Lelystad en geen taxi terug, dan is het bestellen simpel. Volg deze link om een taxi naar de luchthaven te bestellen en geef de postcode het huisnummer en het aantal personen op. Vervolgens maak je een keuze in de soort taxi of taxibus en vul je het bestelformulier in. De ophaaltijd bepaal je zelf. Normaal moet je rekening houden met 2 uur voor vertrek aanwezig op de luchthaven voor Europese vluchten en 3 uur internationaal. Tel daar de reistijd met de taxi bij op en gebruik dat als ophaaltijd. Wij willen je wel als tip meegeven dat er op retourritten meestal een extra korting wordt gegeven, dus heen en weer naar Lelystad Airport of luchthaven Schiphol tegen een nog betere prijs!

Hoe bestel je een enkele reis vanaf de luchthavens ?

Ook hier geldt weer, volg deze link om taxi vanaf Lelystad of Schiphol te bestellen. Vul de postcode in van het bestemmingsadres waar je naartoe wilt als je op bijvoorbeeld Schiphol in de taxi stapt. Geef het aantal reizigers op en klik op bereken. Maak een keuze tussen de soorten taxi’s en klik op enkele reis vanaf Schiphol of vanaf luchthaven Leystad. Dan ook hier weer naam, adres etc en de datum en aankomsttijd dat het vliegtuig landt. Let goed op dit laatste want je kan bijvoorbeeld op de 25e vertrekken en op de 26e aankomen! Let hier dus goed op, anders staat er of geen taxi klaar of de taxichauffeur staat voor niets op je te wachten. Heb je alles ingevuld dan klik je op verzenden en je ontvangt meteen een overzicht van je bestelling in je postvak.

Even nog wat informatie

• Tip: let op met een aankomst op de luchthaven met het invullen van de juiste datum. Het kan zijn dat je de ene dag vertrekt en de andere aankomt!
• Nog een tip: bestel ook een taxi naar Schiphol of een taxi naar Leystad, dan is het tarief vaak nog voordeliger!
• Specifiek een taxi in Amsterdam nodig? Kijk eens op de website Schipholtaxi Amsterdam

Een retour taxirit bestellen, hoe gaat dat?

Als je met ons heen en weer naar de luchthaven reist geven wij bij de wat grotere taxiritten een extra korting. Hier kunt je de taxi naar Lelystad Airport of Schiphol bestellen. Gewoon makkelijk door middel van de postcode en het aantal passagiers in te geven. Na het verzenden van je postcode maak je een keuze uit de soorten taxi of taxibus, en klik je op de bijbehorende knop op retour. In het volgende scherm vul je van boven naar onder alles in. De eerste datum en tijd die je tegen komt heeft betrekking op de reis naar Schiphol. Vul hier vertrekdatum en ophaaltijd in vanaf huis en ga verder met de aankomstdatum en schematijd op Schiphol of andere luchthaven. Let hier goed op de aankomst datum en tijd op Schiphol of Lelystad. Het kan voorkomen dat je een dag eerder vertrekt dan aankomt. Dus bijvoorbeeld, je vertrekt op 12 januari en komt aan op 13 januari 00:15 uur. Kijk hier dus even goed naar om problemen te voorkomen. Heb je alles ingevuld, verzend dan je aanvraag en wij sturen je een overzicht plus een bevestiging van de bestelde taxi.

kijk of je online kunt inchecken, dan kun je nog een uurtje extra slapen!

Waar kun je ons vinden op de luchthavens Lelystad en Schiphol?

Als je bij ons via de website je taxivervoer bestelt, dan is dat met een aankomt op het vliegveld op basis van telefonisch contact na de landing. De chauffeur belt je ongeveer 15 minuten na landing op. Het mobiele nummer wat je tijdens het bestellen van het taxivervoer hebt opgegeven is dus erg belangrijk. De taxichauffeur zal je uitleggen waar hij op je staat te wachten wat gezien de strenge parkeerhandhaving meestal boven bij de vertrekhal op Schiphol is. Op Lelystad zal er voorlopig maar 1 aankomsthal zijn en zal de chauffeur daar op je staan te wachten. Als je klaar bent met de bagage te verzamelen kun je de chauffeur op zijn eigen nummer terugbellen om te vertellen dat je er aan komt lopen. Natuurlijk kan je ons ook altijd bereiken op 020-2613984 en wel 24 uur per dag!

Voordelen bij ons om het luchthavenvervoer bestellen

 1. Nette wagens als taxi, standaard en VIP vervoer
 2. Representatieve taxichauffeurs, service gericht
 3. Chauffeurs spreken Nederlands en Engels
 4. Al meer dan 30 jaar ervaring luchthavenvervoer
 5. Vaste tarieven en goedkoper
 6. Zonder risico annuleren tot 8 uur aanvang taxirit
 7. Betalen, contant, vooraf met Ideal of creditcard
 8. Bedrijven kunnen op rekening rijden
 9. Betrouwbaar, vergeet je iets in de taxi weet je ons te vinden
 10. Gewoon netjes van A naar B zonder poespas!

De nadelen?

De nadelen van een Schipholtaxi of taxi naar Lelystad Airport bestellen weten we eigenlijk niet. We kunnen je wel vertellen wat je kan overkomen als je bijvoorbeeld op een standplaats in een van de taxi’s zou stappen. Door de taxiwet die in het jaar 2000 de taximarkt heeft vrijgegeven voor een zogenaamde betere marktwerking, weet een klant die een taxi wil pakken nooit meer waar hij aan toe is. In het kort is het zo dat de kwaliteit en niveau taxi en chauffeur zijn gedaald maar je wel een stuk meer betaald dan vroeger. Alleen al in Amsterdam is het aantal taxi’s meer dan verdubbeld, en op onze luchthaven Schiphol staan er buiten het zicht van de taxistandplaats bij Schiphol Plaza een paar honderd chauffeurs te wachten op hun beurt.

Om op de kwaliteit en niveau van taxichauffeurs terug te komen: met toetreding van nieuwe chauffeurs door die nieuwe wet kon iedereen met een rijbewijs zomaar een taxivergunning krijgen en een chauffeurspas. Wat gebeurde was dat veel mensen zonder de Nederlandse taal te beheersen en ook geen stratenkennis hadden op en taxi gingen rijden. Door de grote toestroom gingen de taxitarieven ook omhoog want het taxiwerk wat er was werd natuurlijk niet meer maar de helft minder.

Klanten die argeloos op Schiphol op de standplaats voor de aankomsthal in een Schiphol taxi stapten werden vaak met een grote omweg naar hun bestemming vervoerd en kwamen dus bedrogen uit. Inmiddels is er wel een en ander aan gedaan en zijn ze een zogenaamd TX-Keurmerk gaan hanteren. Helaas is dit in de praktijk een wassen neus en gaan de praktijken gewoon door. Het risico dat een chauffeur tegen de lamp loopt blijft gewoon heel erg klein, en omdat de gemiddelde aanvullende taxichauffeur twee uur op een ritje staat te wachten halen ze alles uit de kast om zo snel mogelijk een hoge omzet te behalen.

Goedkoop taxivervoer luchthaven Lelystad Airport

Taxi naar luchthaven Lelystad

Een taxi naar luchthaven Lelystad kan online voordeliger besteld worden dan dat je zomaar in een taxi zou stappen. Buiten dat mensen vaak zoeken op een goedkope taxi Lelystad is het natuurlijk wel belangrijk dat het een betrouwbaar taxibedrijf is. Bij Taxibestellen.nl weet je zeker dat het een goed tarief is dat stukke lager ligt dan het landelijk maximum tarief. Goed en goedkoop naar luchthaven Lelystad gaan bij ons hand in hand, net als onze Schipholtaxi service. Zoals met meer dingen is het met internet toch een beetje oppassen. Bij taxibedrijven is dat ook zo. Wij bieden elk geval meer dan 30 jaar ervaring met taxivervoer naar de luchthaven Schiphol en er kan kosteloos geannuleerd worden tot 12 uur voor vertrek. Voor onze goedkope taxi naar Lelystad of Lelystad Airport hanteren wij vaste tarieven die 24 uur per dag en 7 dagen in de week gelden.

Taxi service Lelystad

Mensen zoeken in Lelystad wel eens op taxicentrale Lelystad, hopende op een goedkope taxi naar of vanaf Lelystad. Helaas zit er niet echt een centrale in Lelystad en de bedrijven die er zijn rijden met een taximeter op het hoogste landelijk tarief. Dat tarief is wettelijk niet meer verplicht en daarom bieden wij wel een goedkope taxi naar Lelystad. Gewoon vaste tarieven per postcode, voor Lelystad en onze Schipholtaxi. Zo hebben wij ook voor onze taxibussen zeer concurrerende tarieven, zodat je zelf met het gezin voordelig een goedkope taxibus naar Lelystad kunt bestellen. Vanaf 5 personen zijn onze taxibussen vaak goedkoper dan een deeltaxi!

Vliegveld Lelystad Airport, veel vakantie vluchten

Met de komst van de nieuwe luchthaven Lelystad Airport zijn de verwachtingen dat er vooral veel chartervluchten zullen vertrekken en aankomen vanaf deze luchthaven. Schiphol zit op zijn max met groei en met luchthaven Lelystad erbij is er weer meer ruimte voor de luchtvaart. Voor reizigers betekend het dat er meer taxivervoer naar Lelystad zal plaatsvinden, omdat veel vluchten nou eenmaal in de vroege ochtend plaats vinden. Speciaal hiervoor hebben wij een taxiservice Lelystad opgezet. Net als onze bekende Schiphol service rijden we nu ook vanuit heel Nederland naar en van Lelystad voor vaste en scherpe tarieven.

Goedkope taxi naar Lelystad Airport, de tarieven

Wat kost een taxi naar de luchthaven Lelystad. Vanaf 30 euro heeft u al een taxi naar de luchthaven. Voor heel Nederland hebben wij doormiddel van de postcode de tarieven vast gesteld. Een taxibedrijf berekend zijn tarief nu eenmaal aan de hand van de te rijden kilometers en vaak ook nog een wachttarief voor het stilstaan in de file of het stoplicht. De laatste twee aspecten slaan wij over. Bij ons betaal je alleen per kilometer en geldt hoe verder je met ons reist hoe lager de prijs per kilometer gaan worden. Zo betaal je voor een taxi Amsterdam Lelystad per kilometer minder dan een taxi Almere Lelystad.

Wat kost een taxi naar Lelystad vanaf Almere

Wat precies de kosten zijn voor een taxi of taxibus van Almere naar Lelystad ligt echt aan de afstand. Als we de grens van Almere en Lelystad nemen zullen we op 30 euro uitkomen. Almere is zo groot geworden dat het verschil tussen Almere Poort en Lelystad Bataviastad natuurlijk gewoon te groot is om maar een enkel tarief te kunnen hanteren. Dit geldt ook voor een taxi naar de luchthaven Lelystad. De kosten zijn ook afhankelijk van het vervoermiddel en het aantal personen. Ga je alleen of met z’n tweeën dan is een personenauto genoeg. Voor een gezin is er door alle bagage al snel een taxibusje van Almere naar Lelystad nodig. Voor normaal taxivervoer van Almere naar Lelystad rekenen wij trouwens het zelfde als voor een luchthaventaxi. Boek ook goedkoop je taxi naar het vliegveld Lelystad Airport. Boek hem met korting online en bespaar ook op je taxikosten!

Bestel ook je taxi naar Lelystad online. Taxivervoer naar de luchthaven van Lelystad, taxi en taxibussen voordelig online bij Taxibestellen.nl

Taxivervoer vanaf luchthaven normaal altijd te duur

Alles wat je op een luchthaven wilt kopen is vaak een stuk duurder dan in andere winkels. Dat zelfde is ook het geval met het taxivervoer vanaf de luchthavens. Als je zo maar in een taxi zou stappen betaal je veel te veel. Op alle luchthavens in Nederland staan er taxi’s van heel veel verschillende taxiondernemingen. Op Schiphol rijden er luchthaventaxi’s volgens aanbesteding, maar ook zoals men dat noemt “aanvullend vervoer”. Dit zijn vrije rijders en daar is weinig controle op. Deze vrije rijders moeten alleen aan de standaard taxiverordening voldoen, plus een zogenaamd TX-Keurmerk. In de praktijk heeft dit Keurmerk niet veel aanvullende waarde.

Ondanks deze maatregelen kunnen de klanten vanaf Schiphol maar ook alle overige luchthavens niet voldoende beschermt worden tegen prijs excessen. Daarmee bedoelen wij tegen taxichauffeurs die graag een stuk langere route nemen en met name toeristen die per taxi reizen oplichten. Regelmatig krijgen wij telefoontjes dat er meer dan honderd euro voor een ritje Schiphol Amsterdam is betaald door reizigers die in Nederland bij familie op bezoek kwamen.

Vanaf 30 euro taxi naar Schiphol of luchthaven Lelystad

Of je nu met vakantie gaat of een zakelijke vlucht moet maken vanaf vliegveld Lelystad of een taxi naar Schiphol besteld, bij ons is dat altijd voor een vaste prijs. Ons voorbeeld is vanaf Amsterdam Sloten en met een personenauto. Het verschil in taxitarief tussen een taxi naar Schiphol bij Taxibestellen.nl of een grote taxicentrale kan tot meer dan 100% uitmaken.

Of je nu taxivervoer van Amsterdam naar Schiphol zoekt, of vanaf Maastricht, wij bieden voor alle woonplaatsen een vast en zeker tarief. Buiten onze Schipholtaxi rijden we natuurlijk naar elke luchthaven en komen we je overal in Nederland halen en brengen.

Tijdens het bestellen van je vervoer naar de luchthaven krijg je een overzicht van verschillende type taxi’s. De personenwagens en taxibussen. Dit zijn standaard nette en jonge taxi’s met een prima service. Wil je echt VIP vervoer dan hebben wij meer keuze in een bijvoorbeeld een Mercedes E of S klasse. Deze auto’s zijn natuurlijk prima geschikt voor belangrijke zakelijke gasten maar natuurlijk ook als je zelf luxe vervoerd wilt worden naar onze luchthavens Schiphol, Lelystad en Rotterdam. Ons VIP vervoer gaat op aanvraag, dus stuur ons even een email met de wensen en wij geven je snel een prijsvoorstel.

Lelystad Airport, taxivervoer naar Schiphol of parkeren?

Veel mensen nemen het in overweging om zelf naar vliegveld Lelystad of Schiphol te rijden en daar te gaan parkeren. Met een personenwagen zou het wat goedkoper kunnen zijn dan bv lang parkeren op P1 op Schiphol Oost. Echter je zit dan nog wel met alle koffers die mee moeten en daar bied het luchthavenvervoer weer een uitkomst. Als je onze tarieven vergelijkt tussen Schipholvervoer met een taxibus voor 6 personen kan het zomaar zijn dat ons vervoer goedkoper is. Twee auto’s parkeren bij de luchthaven kost tegenwoordig een hoop geld. Of dat nou op Schiphol Oost is of de luchthaven van Lelystad, ze weten daar wel raad met de parkeertarieven. Inmiddels zijn er wel veel verschillende Schipholparkeer aanbieders met uiteenlopende tarieven voor het parkeren. Let wel, dit zijn niet de meest betrouwbare partners. Je auto kan zo maar ergens in de omgeving van de luchthaven worden neergezet zonder bewaking, dus pas er mee op!

Wij raden je aan om een taxi te nemen wanneer je vliegt vanaf Schiphol of Lelystad. Is er een bepaalde reden waardoor je toch met eigen vervoer naar Schiphol af moet reizen dan is het goed om de parkeeraanbieders te vergelijken. Dit kan eenvoudig via http://www.vergelijkparkerenschiphol.com  Op deze site staan meer dan 25 parkeeraanbieders. Betrouwbaar parkeren en vliegen vanaf Schiphol! Vergelijkparkerenschiphol.com is een vergelijkingswebsite waarop je parkeer aanbieders kan vergeleken, ook staan er regelmatig kortingcodes op. Belangrijk aspect van de site zijn de vele reviews en ervaringen die reizigers hebben gedeeld. Zo weet je precies welke aanbieder betrouwbaar is.

Zakelijke taxi naar Schiphol of Lelystad

Zakelijk taxivervoer, luchthavens Schiphol, Lelystad en Rotterdam

Na dertig jaar hebben wij inmiddels een netwerk van vaste zakenrelaties opgebouwd. Wij bieden je vertrouwen en flexibiliteit als geen ander. Wij rijden als je dat wenst de medewerkers of gasten op rekening of er kan per creditcard worden afgerekend. Komen er belangrijke zakenrelaties aan op de luchthaven Schiphol of Lelystad, dan kunnen wij ze netjes verwelkomen door een taxichauffeur in kostuum die de voor voor jou belangrijke zakenrelatie gaat opwachten. Onze chauffeur zal dan met een naambordje of logo van het bedrijf de gasten gaan opwachten. Dat opwachten kan altijd bij een meetingpoint op elke luchthaven in Europa. Als gasten en de chauffeur elkaar gevonden hebben lopen ze naar de taxi en rijden meteen naar de bestemming. Omdat wij heel goed begrijpen dat onze chauffeur vaak de eerste is die de klant ontmoet, zorgen wij er voor dat dit representatief gebeurd.

Zakelijk vervoer, extra diensten, opwachten van gasten

Zakelijk klantenvragen vaak om zakelijk oplossingen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld als klanten op het vliegveld aankomen met hun vlucht dat ze netjes door een chauffeur worden opwacht. Dat kan op veel vliegvelden bij een meetingpoint maar ook bij de aankomsthal net na de douane. Wij kunnen er voor zorgdragen dat er een representatieve chauffeur uw gasten netjes gaat opwachten. Omdat voor veel gasten die aankomen op een vliegveld het vaak de eerste kennismaking is met een land kunnen wij op deze manier meteen een goede indruk geven. Onze service stopt dus niet bij standaard taxiservice!

Flexibiliteit in zakelijk luchthavenvervoer

Met groepsvoer vanaf bijvoorbeeld luchthaven Lelystad Airport naar een congres is het vaak zo dat er van alles op het laatste moment in een planning veranderd. Aankomende vluchten veranderen in aankomsttijd, vluchten worden gecanceld, bagage is kwijt of de gast komt door een of andere reden niet door de douane heen. Met al dat soort situaties is een flexibele personenvervoerder belangrijk. Bij ons is het dan ook heel normaal dat er een directe communicatie is met de verantwoordelijke binnen onze organisatie die snel naar de gewijzigde situatie kan handelen. Het daarom ook belangrijk is dat dit door een representatieve chauffeur gebeurd die ook een goed woordje Engels kan spreken. Zijn er speciale wensen zoals een krantje of een flesje drinken voor de gasten, vraag het ons gerust, wij helpen u graag.

Schipholtaxi tarieven, kosten taxi Lelystad Airport

Voor het vervoer naar de luchthaven wil je niet teveel betalen en dat klinkt logisch. Tegenwoordig zitten er grote prijsverschillen in een taxiritje naar Lelystad of Schiphol, variërend van rond een euro tot boven de twee euro per gereden kilometer. Bij ons zal je taxitarieven vinden vanaf een euro per kilometer en wachtgeld rekenen wij niet. Ons motto is hoe verder je reist met onze luchthaventaxi’s hoe minder je per kilometer betaald. In vergelijking met een taxi op Schiphol voor de aankomsthal bij Schipholplaza kan het wel tot 100 procent schelen, en soms nog wel meer ook ! Lees hier meer over wat kost een Schipholtaxi.

Vast taxitarieven naar en van Schiphol en Lelystad

Wij hanteren vaste tarieven. Voor dat je een reservering maakt zie je het tarief van bijvoorbeeld een taxi vanaf de luchthaven Lelystad of Schiphol. Deze gelden dag en nacht elke dag van de week, en is gebaseerd op privé vervoer. Dus geen deeltaxi met onbekende mensen waarmee je jouw taxi moet delen. De meeste personenvervoerders rijden middels een taximeter. Je betaald dan een instaptarief, een kilometer prijs plus wachtgeld in bijvoorbeeld een file op stilstaan bij een stoplicht. Bij ons betaal je dat niet, gewoon een tarief, zonder bijkomende poespas helder en klaar!

Bereken hier het tarief voor de Schipholtaxi

Schipholtaxi vervoer, Lelystad Airport

Het Schipholtaxi vervoer is sinds de wet in het jaar 2000 is aangepast erg veranderd. Dat het niet allemaal in het voordeel van de klant is mogen duidelijk zijn. Gelukkig met de komst van internet, en kan men thuis op het gemak een Schipholtaxi of taxi naar Lelystad Airport bestellen. Op internet moet je er natuurlijk altijd op letten dat je bij een betrouwbaar taxibedrijf je taxivervoer besteld.

Wat is de indruk van de website, kijk en vergelijk goed de tarieven en bel het bedrijf even op om te kijken en “voelen” of het wel een goed taxibedrijf is. Vraag voor je vervoer naar Schiphol of Lelystad ook altijd even of de tarieven dag en nacht en in de weekend gelden, zoals dat bij Taxibestellen.nl wel het geval is. Je wilt achteraf toch geen verassingen toch?

Goedkope taxi naar Schiphol Luchthaven Lelystad of vervoer naar Amsterdam

Wij vervoeren je vanaf elke plaats met onze taxi’s en taxibussen. Eerst waren we 100% Schipholtaxi nu doen we ook het luchthavenvervoer naar en van de luchthaven Lelystad. En natuurlijk allemaal tegen de beste tarieven en beste service! Geen vroegboek korting maar altijd de beste korting, en dat 24/7 ! Hier je taxivervoer bestellen kan je meer dan de helft besparen. Hoe dat komt is simpel. Wij rijden 100% luchthavenvervoer. Combineren ritten naar Lelystad met een rit weer terug en datzelfde geldt voor de luchthaven Schiphol. Op deze manier hebben wij een stuk minder lege kilometers en dragen we nog bij aan het milieu ook. Met andere woorden onze taxi’s rijden minder vaak leeg terug na een taxirit naar de luchthaven. Normaal wordt er een taximeter aangezet en betaal je per kilometer plus wachtgeld, bij Taxibestellen.nl staat je prijs al van te voren vast, en voor een stuk lager. Bestel dus ook je goedkope taxi naar Schiphol bij Taxibestellen.nl !

Even over ons, wie zijn wij eigenlijk

In tegen stelling tot veel andere aanbieders voor het luchthaven vervoer maar ook ander personenvervoer zitten achter Taxibestellen.nl echte ondernemers die zelf een taxivergunning hebben. De meeste ritten worden door ons zelf uitgevoerd. Buiten dat wij zelf met onze chauffeurs de taxiritten uitvoeren hebben wij ook een jarenlange band met zelfstandige chauffeurs opgebouwd. Deze ondernemende taxichauffeurs hebben jaren lang ervaring en hebben mooie taxi’s en taxibussen. Samen hebben wij de krachten gebundeld zodat wij nooit nee hoeven te verkopen en de klant gegarandeerd is van een kwaliteitstaxi. Schipholtaxi vervoer en taxivervoer naar de luchthaven Lelystad voor een “scherp vast tarief” is ons motto. Met meer dan 30 jaar ervaring met het luchthavenvervoer, kunnen wij je van alle gemakken voorzien, en staan wij garant voor de juiste service.
Aanvullende opties zoals het laten opwachten van uw klanten bij de aankomsthal op Schiphol, of klanten ophalen bij hun privé vliegtuig op Schiphol Oost is ons dagelijkse routine. Wij bieden niet zomaar een taxi naar Lelystad of Schiphol maar een ruime keuze in mogelijkheden.

Wat wij voor je bieden

Wij bieden vooral goedkoop taxivervoer voor een vast tarief. Wij rijden naar en van Lelystad met de nieuwe luchthaven. Schipholtaxi vervoer tegen vaste tarieven, en vervoer van en naar rond Amsterdam en Almere.
De meeste van onze chauffeurs zijn omgeving luchthaven Schiphol, Amsterdam, Almere en Lelystad gesitueerd. Hoewel bij ons een taxi online bestellen makkelijk is voor bv een vakantie, kan er op deze manier ook vaak al binnen 10 minuten een taxi bij je voor de deur staan.

Taxi naar Schiphol, taxi Lelystad Airport

Zoals we hierboven al beschreven hebben regelen wij veelal de taxi naar Amsterdam Schiphol Airport maar nu dan ook het vervoer naar het nieuwe vliegveld Lelystad. Dit gebeurd vanuit elke plaats in Nederland tot het netjes afzetten op de speciale taxibaan voor de aankomsthal op Schiphol. Taxivervoer mag namelijk op de luchthaven doorrijden voorbij een slagboom, zodat klanten niet ver hoeft te lopen om bij hun luchtvaartmaatschappij te komen. Boek je het luchthavenvervoer bij Taxibestellen.nl, dan weet je zeker dat je niet te veel betaald, en het tarief is van te voren al bekend.

Luchthavenvervoer privé vliegtuigen Schiphol Oost

Privé vliegtuigen of bemanning van booreilanden komen ook vaak bij het KLM Jet Center, in de Thermiekstraat op Schiphol Oost aan. Ook daar halen en brengen wij daar de mensen naar toe. Wij bieden veel verschillende extra services aan voor onze Schipholtaxi service. Je kunt denken aan het laten opwachten van gasten op Schiphol centrum maar ook op Schiphol Oost bij de privé vliegtuigen. Een taxibus nodig voor een roadshows geen probleem. Wij bieden meer dan gewoon personenvervoer naar en van het vliegveld. Wij gaan van standaard tot VIP vervoer.

Taxi, informatie taxivervoer naar Schiphol

Er zit een heel verschil tussen de tarieven van de zogenaamde straattaxi en de Schipholtaxi. De reden is dat de straattaxi meestal korte ritjes rijdt en dit middels een taximeter doet. Hier kun je meer informatie vinden over de taxi en het taxivervoer naar Schiphol. Omdat een taxi naar de luchthaven Schiphol langere afstanden rijdt kunnen er gunstiger tarieven worden gehanteerd. Dat kan zomaar de helft schelen met zo maar een taxi in bijvoorbeeld Amsterdam nemen. Dus een kilometerprijs verschil van 2,20 euro naar 1,10 euro is niet ongewoon.

Ook de Schipholtaxi vanaf schipholplaza rekent dit hoge tarief. De reden is dat deze per aanbesteding zijn vergeven en er achter (uit het zicht) heel veel schipholtaxi’s staan te wachten op een taxirit. Deze wachttijd wordt middels het hoge toegestane landelijke taxitarief gecompenseerd. De klant betaald hier dus de rekening.

Sinds het jaar 2000 is de taxibranche sterk veranderd, deregulering of ter wel liberalisering van de taximarkt was een feit, de taximarkttaxi was open en toegankelijk voor iedereen. Aan het beging was er een ware wildgroei aan taxi’s door deze taxiwet. Nadat er wat jaren voorbij gingen kwam de regering tot inzien dat er wel degelijk regelgeving nodig was, en inmiddels is de taxibranche weer gedeeltelijk gereguleerd, en hiermee ook de Schipholtaxi op Schiphol zelf als mede het Schipholvervoer in het algemeen.

De taxiwet heeft veel veranderd in de taximarkt.

Sinds 2000 toen in eerste instantie de taxibranche was vrijgegeven (liberalisering) kon iedereen met een rijbewijs taxi rijden en zich dus ook als luchthaventaxi of Schipholtaxi gaan aanbieden. Ondanks de vele protesten van taxichauffeurs in vooral Amsterdam en op de luchthaven Schiphol is deze slechte wet toch doorgaan. Ondanks bewijzen dat het in het buitenland was geflopt moest het van onze wijze regering, de VVD toch doorgaan, met alle problemen van dien. Met name de “nieuwe chauffeurs” maakten er een zooitje van. Tarieven vlogen omhoog en de kwaliteit van de taxi’s en chauffeurs omlaag. Om nog maar niet te spreken van oplichting door grof om te rijden met de klanten, en chauffeurs die klanten lastig gingen vallen. Prijs excessen van een ritje van luchthaven Schiphol naar Amsterdam van meer dan 100 euro komen heden ten dage nog steeds voor.

Wat ook iets is waar niet aan voorbij gegaan mag worden is het feit dat met name in Amsterdam voor de nieuwe taxiwet heel veel geld is betaald voor taxivergunningen. Veel van de oudere chauffeurs hadden dit achter de hand als pensioen voorziening en kwamen nu met lege handen te staan. Andere problemen waren faillissementen van taxibedrijven die nog diep in de schulden zaten voor hun taxivergunning die opeens niets meer waard was. Zo is er ook jaren lang veel geld betaald om als Schipholtaxi vanaf de luchthaven te mogen rijden. Uiteindelijk waren ook deze ondernemers op Schiphol hun geld kwijt en was de vergunning niets meer waard en konden ze net als de toen der tijden gevestigde Schipholtaxi centrale van Schiphol vertrekken. Tegenwoordig worden de plekken voor Schipholtaxi’s aanbesteed en vervolgens “legaal” doorverpacht voor een hoop geld. Een klein deel wordt door zogenaamde aanvullende Schipholtaxi’s uitgevoerd welke “graag een blokje” met je om rijden.

Toen er eindelijk na een aantal jaar werd ingezien dat het zo niet verder kon, gingen langzaam de eisen voor taxichauffeurs en ondernemers omhoog inclusief de kosten. Er vonden veel Belastingcontroles plaats onder honderden taxibedrijven dus een sanering was een feit. Nu bij schrijven in 2017 dus 17 jaar later is inmiddels een stuk handhaving en controle aan de gemeentes teruggegeven door middel van extra kwaliteitseisen de zogenaamde TTO’S. Hier moeten de zzp’r lid van zijn en zal dan aan een minimum eisen pakket moeten voldoen. De TTO houdt hier zicht op en bij overtreding volgen sancties, schorsingen en uiteindelijk uitsluiting van toetreding van de taxistandplaatsen. Helaas is per 1 januari 2016 de eis van vakbekwaamheid voor taxiondernemers ook nog eens vervallen. Dit heeft inmiddels geleid tot nog meer taxibedrijven die nu makkelijk zonder verdere diploma’s de taximarkt kunnen betreden.

Boordcomputer taxi ook het luchthavenvervoer

Inmiddels heeft ook de boordcomputer taxi zijn intrede gedaan zodat de chauffeurs letterlijk in de gaten kunnen worden gehouden. Er word geregistreerd wanneer de chauffeur rijdt, waar, en wat hij afrekende. Helaas blijkt dit geniale project van de overheid nu al te mislukken omdat het systeem totaal niet fraude bestendig is en veel te doen is over privacy van de chauffeurs etc. Omdat er prijsafspraken gemaakt mogen worden kan er dus constant een fictief bedrag aan korting op de boordcomputer worden ingegeven om de omzet te verlagen.
Een luchthaventaxi Lelystad of een Schipholtaxi bestellen via deze site geeft je de zekerheid dat je van dit soort praktijken bent verlost, plus dat je een stuk voordeliger uit bent voor je personenvervoer.

• Tip: Vergelijkenvanreisverzekeringen.nl