Taxibus naar of van luchthaven Schiphol

Kijk ook eens hier voor een goedkope taxibus in Amsterdam. Van 6 t/m 8 personen luxe taxibussen. Zowel Schipholvervoer als lokale ritten zoals kinderfeestjes en bedrijfs uitjes. Taxibussen zijn ideaal voor als u met vakantie gaat. Met 4 personen en bagage lukt het niet om in een personenwagen te reizen. Onze taxibusjes kunnen zelfs goedkoper zijn dat vervoer per trein.  Met meer dan 25 jaar ervaring maakt u een goede keuze.

Taxibus naar Schiphol.

Heeft u een ruime taxibus naar Schiphol nodig omdat u met u gezin op vakantie gaat en ruim vervoer naar Schiphol nodig heeft, dan bieden wij u voldoende keuze. Voor elke keuze de juiste taxibus, 6 en 8 personen en de verlengde 8 persoonsbus.
Personen busje, 4 personen en space wagons met veel ruimte.
Bent u met maar 4 personen maar toch behoefde aan een ruime auto, dan kunt u bij ons ook een luxe Hyundai Santa Fe MPV voor 4 personen huren welke u toch meer ruimte voor bagage biedt.

5 persoons busjes en space wagons wagens met veel ruimte.

Voor 5 personen hebben wij de luxe Chrysler Voyager taxi, waarmee er 5 personen plus veel bagage vervoerd kan worden. 6 en 8 persoons taxibussen, een zee van ruimte.
Wij hebben zowel de 6 persoons Mercedes als de 8 persoons Opel taxibusje voor u ter beschikking. Deze bussen bieden tevens veel bagage ruimte. In de 6 persoons Mercedes busjes kunnen buiten 6 personen ook nog 4 koffers en handbagage mee. Bent u maar met 5 personen dan kunnen er zelf 6 koffers mee.

8 persoons taxibussen, een zee van ruimte.

Moeten er echt veel mensen mee en veel koffers dan bieden de 8 persoons Opel bussen u uitkomst. Op aanvraag bieden wij zelfs verlengde 8 persoons taxibussen waarmee er 8 personen kunnen worden vervoerd en bv 8 koffers en een inklapbare rolstoel. Taxi bussen, zowel particulier als zakelijk..

Zowel zakelijke als particulieren klanten bieden wij de mogelijkheid om een taxibus via internet te bestellen. Zakelijke klanten bestellen regelmatig taxibusjes voor een congres waarvoor wel meer dan 50 man vervoerd moeten worden. Ook dit soort opdrachten kunnen wij voor u realiseren, mits er op tijd besteld wordt. De taxi betalen, contant, credit card of op rekening voor bedrijven.

Meestal worden de taxibussen per rit contant betaald. Als u een retour rit heeft besteld dan deelt u het totaal bedrag in tweeën en per rit rekent u af. Wilt u met credit card betalen, ook dit behoort tot de mogelijkheden. Bedrijven kunnen zelfs hun taxivervoer op rekening laten rijden. Goedkope prijzen ook voor taxibussen.

Als u onze vaste prijzen met een deeltaxi vergelijkt, zijn wij met de taxibussen zelfs vaak goedkoper. Het verschil zit hem in de service die wij verlenen en dat wij prive vervoer bieden. Wij rijden u dus meteen zonder andere mensen op te halen van A naar B.

Taxibussen in alle maten, van 4 persoons luxe MPV tot en met 8 persoons verlengde Schipholtaxi bussen.