Personenvervoer naar Schiphol, taxi of taxibus

Echt goedkoper dan zo maar een taxi?

Op een kleine afstand zal de prijs niets uitmaken, echter op een langere rit wel. Bij ons bent u er wel zeker van dat de auto en chauffeur betrouwbaar en van een zeker niveau zijn.

Of u nu een taxi naar Schiphol zoekt of gewoon een taxi voor bijvoorbeeld een ritje in Amsterdam, bij ons bent u aan het juiste adres. Al zo’n 20 jaar lang doen wij personenvervoer. Wij zijn begonnen in Amsterdam, maar na de taxiwet 2000 zijn wij gedwongen verder te gaan kijken dan Amsterdam alleen. Het personenvervoer is sinds de taxiwet is veranderd, niet meer wat het voorheen is geweest. Het aantal taxi’s is verdubbeld en voor de klanten is het er echt niet beter op geworden.

Vervoer met vaste tarieven

Wij zijn voor personenvervoer met vaste taxitarieven gaan werken. Zowel voor een klein taxiritje als voor de grotere ritten naar Schiphol vervoeren wij u voor vaste tarieven. Personenvervoer door heel Nederland voor vaste tarieven. U weet van te voren wat de taxi kost, en u betaalt niet te veel, tot 24 uur van te voren kunt u zonder problemen de taxi bij ons annuleren. De taxi’s op de taxistandplaatsen, of de taxibedrijven bij u in de buurt rijden met de taximeter. Op deze manier zult u dus te veel betalen voor dezelfde taxirit. Bij ons betaalt u voor het personenvervoer een lagere prijs dan het landelijk maximum, wat door de minister is vast gesteld.

Verschillende taxibusjes

Taxibusjes zijn er in de 6 en 8 persoons uitvoering. De 6 persoons taxibus is uitstekend geschikt als zakelijk bus. Als er 6 personen moeten worden vervoerd en 6 koffers dan zal er een 8 persoons taxibus moeten komen. Voor het vervoer met taxibussen gebruiken wij meestal de merken Mercedes en Opel Vivaro. Met de 8 persoons taxibussen is er ook een verlengde uitvoering beschikbaar, zodat u met 8 personen extra veel bagage kwijt kan.

Bedrijven en ons personenvervoer

Voor bedrijven hebben wij in het personenvervoer ook een ruime keuze. Luxe A klasse voertuigen, van een nette Mercedes tot een luxe VIP taxibus. Natuurlijk is een standaard taxi ook een nette wagen, maar als u toch voor uw gasten net wat meer wilt, bieden wij de VIP en Limo Klasse aan. Vip is een auto vergelijkbaar als een Mercedes E-Klasse en Limo een Mercedes S-Klasse. Als u perse een bepaald merk en kleur wilt hebben dan raden wij aan om dit even aan ons kenbaar te maken.