Taxi Amsterdam Schiphol

Personenvervoer in Amsterdam, maar dan goedkoper.

Ook een taxi in Amsterdam kunnen wij voor uw verzorgen. Per email kunt u de aanvraag bij ons indienen waarna wij u een offerte geven zonder verassingen achteraf en inclusief de BTW. Helaas kunnen wij geen kleine ritjes aannemen gezien de voorrijkosten, maar heeft u bijvoorbeeld als bedrijf meerder taxibusjes nodig dan helpen wij u graag.

Taxibus nodig, geen probleem.

Bent u met een groep en heeft u binnen Amsterdam of daarbuiten een taxibus nodig, dan hebben wij die in twee uitvoeringen. De 6 en 8 persoons taxibus. Daarbuiten kunt u eventueel om een luxe Chrysler Voyager vragen. Daar kunnen 5 personen plus veel bagage in vervoerd worden.

Taxi Amsterdam Schiphol.

Als u vervoer van de hoofdstad naar de luchthaven besteld, hanteren wij vaste taxi tarieven. Deze staan per stadsdeel al van te voren vast. Zo bent u vanuit Zuid al voor 30 euro op de luchthaven Schiphol. U ziet ook met de Schipholtaxi bieden wij u een vast tarief zodat u tenminste van te voren weet wat de taxirit naar Schiphol kost.

Limousine Amsterdam.

Heeft u meer luxe naar Schiphol nodig dan bieden wij limousine vervoer. Wij bieden de vormen Vip Taxi en Limo Taxi aan. Wilt u zo een luxe taxi voor een taxirit in in de hoofdstad zelf dan kan dit natuurlijk ook. Stuur dan even een E-mail met uw verzoek, en wij geven u een offerte. Lees hier meer over onze taxi

Goede reputatie.

Het taxivervoer heeft in Amsterdam een erg slechte reputatie. Wij zijn daar met ons bedrijf wat aan gaan doen, door service tegen een betaalbaar taxitarief te verlenen. De meeste taxichauffeurs komen zelf ook uit Amsterdam of hebben er al lange tijd gewerkt. De juiste weg vinden is dus voor hun geen probleem.

Hoe wilt u betalen, contant, creditcard of op rekening voor bedrijven.

De meeste taxiritten binnen Amsterdam worden contant voldaan. Echter betaling per creditcard of op rekening voor bedrijven in bij ons ook altijd mogelijk.Vooruit online de taxi bestellen.

Luxe taxi naar Schiphol nodig dan bieden wij limousine vervoer.

Wij bieden de vormen Vip Taxi en Limo vervoer aan. Wilt u zo een luxe taxi voor een taxirit in Amsterdam dan kan dit natuurlijk ook. Stuur dan even een E-mail met uw verzoek, en wij geven u een offerte.

Vervoer Amsterdam, maar dan voor vaste lage tarieven.
Ook in Amsterdam hebben wij de Schipholtaxi, luxe Taxibussen, VIP en LIMO vervoer.