Zakelijk vervoer voor bedrijven

Zakelijk Schiphol Taxi vervoer en meer

Heeft u een zakelijk een taxi of taxibus nodig dan bieden wij u een ruime keuze. Wij hebben vele merken taxi’s in ons bestand, waaronder ook de BMW 5 Serie en Mercedes E-Klasse. Tevens bieden wij de Mercedes Viano en Opel Vivaro aan als Taxibus. Voor VIP vervoer kunnen wij u een echte VIP bus aanbieden. Deze is uiterst luxueus en is voorzien van alle luxe.
Voor het zakelijk vervoer kunnen klanten kunnen op rekening rijden of per creditcard betalen.

Zakelijke klanten op rekening of per creditcard betalen.

Zakelijke klanten kunnen buiten contant per creditcard de taxi rit betalen, ook op rekening rijden. Het is dus erg makkelijk dat u bij ons een taxi voor bijvoorbeeld uw gasten of medewerkers besteld, zonder dat er in de taxi betaald hoeft te worden. Wij sturen u gewoon de rekening achteraf, wat voor u als bedrijf wel zo makkelijk is.

Taxi of Taxibusjes.

Meestal worden er zakelijk normale personenwagens als taxi besteld, maar als er toch eens een taxibus nodig is dan kunnen wij u daar ook in voorzien. Bent u met 4 of 5 personen dan bied de Chrysler Voyager al uitkomt. Een nette luxe zakelijke taxi met veel zit ruimte. Heeft u meer ruimte nodig in de taxi, dan kan de taxibus Mercedes Viano voor 6 personen worden ingezet of de taxibus Opel Vivaro waarmee zelfs 8 personen vervoert kunnen worden.

Uw gasten op Schiphol laten opwachten.

Bij een aankomst op Schiphol bellen wij standaard de mensen op na de landing om verder met ze af te spreken. Wij staan meestel in de buurt van het grote Panasonic tv scherm, buiten op Schiphol. Wij bieden ook aan, om u of uw gasten op te laten wachten door een taxichauffeur met een naambordje bij de meetingpoint of de gate.