Taxi Almere Schiphol

Goedkoop en betrouwbaar, een taxi voor Almere !

Op zoek naar een Taxi vanaf of naar Almere ?

Vervoer per Taxi onze Taxibussen of een Schiphol taxi

Bij Taxibestellen.nl heb je snel en voordelig een taxi voor Almere.

Vaste en concurrerende tarieven v/a € 30,00 naar of vanaf Almere.

Bestel makkelijk en betrouwbaar tot de avond voor vertrek.Bereken hier je taxi tarief voor Almere

Wat wij je bieden

 • Taxi en taxibussen !
 • Vaste concurrerende tarieven !
 • Taxi Almere naar en vanaf Schiphol
 • Contant, pin, creditcard, Ideal.
 • Gratis annuleren *

036-200 22 65

Landelijk taxivervoer.

Dag en nacht overal van en naar toe !

Wij staan altijd voor je klaar

Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij altijd voor je klaar. Taxibestellen.nl staat voor betrouwbaar taxivervoer tegen een scherp tarief en je kunt altijd gratis annuleren tot een paar uur voor vertrek. Speciaal voor Almere hanteren wij vaste en zeer concurrerende tarieven, voor alle taxi’s en taxibussen.

Wil je liever telefonisch een taxi bestellen ?

Wij staan dag en nacht voor je klaar. Voor vragen en bestellingen kan je onze centrale van 08:00 uur t/m 22:00 uur bereiken. Buiten deze uren krijg je altijd iemand van onze planning aan de lijn die je kan helpen.

Landelijk taxivervoer 036-200 22 65

Met koffers heb je ruimte nodig

Als er veel bagage mee moet dan heb je al snel een taxibus nodig. Op aanvraag kunnen er zelfs twee fietsen mee of een hond in een bench. Stuur ons gewoon even een email met het hoe en wat en wij geven je een mooie offerte !

Taxibus, scherp taxitarief voor Almere

Taxibussen zijn normaal duurder dan een personenwagen als taxi. Bij Taxibestellen is dat verschil veel kleiner. Wij gebruiken per stadsdeel een vast tarief op bassis van je postcode. Op deze manier heb je altijd een veel voordeliger taxitarief van Almere naar een andere plaats in Nederland

Heb je meer dan twee grote en kleine koffers mee, bestel dan een taxibus.

Een taxibus Almere,  boek hem voordelig en vertrouwd !

Scherpe en vaste tarieven

Vanaf Almere naar Schiphol of van Almere Poort naar Almere Buiten. Bij Taxibestellen.nl weet je altijd van te voren wat het tarief is voor je taxirit. Je bepaalt zelf altijd hoe je betaalt. Gewoon contant in de taxi per rit, of veilig via een SSL verbinding via de website. De keuze is aan jou!

Bespaar ook op je Schiphol taxi, en bestel hem zonder risico !

Gratis taxi Almere annuleren

Gewoon gratis je taxi annuleren. Taxibestellen.nl doet daar niet moeilijk over. Je loopt dus nooit risico dat je ergens aan vast zit. Wij brengen geen annuleringskosten in rekening. Je loopt dus geen enkel risico. Ga je naar Schiphol, dan kun je tot de avond voor vertrek gratis annuleren.

Alle tarieven zijn all inclusive, dus “what you see is what you get”. Geen bagage toeslag of andere onzin !

Bij Taxibestellen.nl ben je zeker van je zaak.

VorigeVolgende

Betrouwbaarheid voor minder geld

De taxidiensten van Taxibstellen.nl kenmerken zich door de jarenlange ervaring. Inmiddels al meer dan 30 jaar. Bij Taxibestellen.nl loop je nooit geen risico, annuleren is altijd gratis tot de avond voor vertrek.

Vakbekwame service gerichte taxichauffeurs

Omdat de meeste van onze chauffeurs er al heel wat kilometers op hebben zitten. Zij zijn service gericht en staan met plezier klaar om je te vervoeren. Of je nu van Almere Tussen de Vaarten naar Schiphol vervoerd wilt worden of vanaf Almere Haven naar Rotterdam, wij staan voor je klaar.

Een etentje, een familie bezoek

Doe eens makkelijk en ga bijvoorbeeld lekker uit eten in Amsterdam. De taxi zal er in Almere op tijd bij je voor de deur staan zodat jij lekker en ontspannen van je dinner kan genieten. Spreek je een vaste tijd af voor de terugreis of heb je liever op afroep, het kan allemaal.

Goedkope taxi in Almere

Overal in Almere halen wij je op. Je kunt makkelijk via onze website een goedkope taxi in Almere bestellen. Gewoon de adressen en het tijdstip doorgeven en wij doen de rest.

Bestel een taxi voor een later moment

Heb je taxivervoer vanauit Almere nodig voor je vakantie die begint op de luchthaven Schiphol, dan kun je zelfs al maanden van te voren een Schiphol taxi boeken. Ons slimme planningssysteem houdt precies bij wanneer de taxi bij jou in Almere voor de deur moet staan.

Slimme technologie

Door slimme technologie plant het systeem zelfs de ritten voor de chauffeurs op een zo efficiënte wijze. Op deze manier worden er zo min mogelijk “lege kilometers” gereden en verminderen we de CO2 uitstoot. Tegelijkertijd kunnen wij jou daarom een beter tarief aanbieden voor het taxivervoer.

Wist je dat ?

 • De gemeente Almere valt onder de provincie: Flevoland
 • Almere 212.854 inwoners heeft.
 • Bekende wijken: Almere Poort, Almere Haven, Noorderplassen, Almere Hout, Nobelhorst, Almere Buiten, Oostvaarders, Pampus, Oosterwold.
 • Bekendste evenementen: Almere Haven Festival, Bevrijdingsfestival Flevoland, Challenge Almere-Amsterdam, Free Festival, Hardshock Festival, Libelle Zomerweek, Strandfestival ZAND.
 • Populaire bezienswaardigheden: Stadslandgoed de Kemphaan, Stichting AAP, Almeerderstrand, Paard van Marken, Oostvaardersplassen, PIT Veiligheidsmuseum, ZOO Almere Jungle, Weerwater.

FAQ, vaak gestelde vragen

 • Hoeveel kost een taxi van Almere naar de luchthaven Schiphol ?
  • Een taxi Almere Schiphol kost € 55,- met een personen wagen. Dit is vanaf Almere Stad.
 • Tot wanneer kan ik een taxi boeken ?
  • Tot 22:00 uur de avond voor vertrek als de taxi die nacht nodig is.
 • Tot wanneer kan ik annuleren ?
  • Je kunt tot 22:00 uur gratis annuleren als de taxi die nacht/ochtend nodig is.
 • Hoe zit het met kinderstoeltjes in de taxi.
  • Kinderstoeltjes zijn niet verplicht van de taxiwet.
 • Kan er nog iemand onderweg worden opgehaald?
  • Ja, je kunt altijd mensen laten ophalen onderweg, maar wij moeten dat wel van te voren even weten.
 • Meer antwoorden op vragen vind je hier