Over ons , wie zijn wij eigenlijk ?

Wij proberen het mogelijk te maken

Achter het team van Taxibestellen.nl zitten gedreven taxiondernemers zoals Hans Blancke met een ruime ervaring, nette taxi’s, en in tegenstelling tot andere aanbieders hebben wij een echte taxivergunning.

De Taxi die u wenst, maar dan goedkoper.

Op deze internetsite kunt u een Schiphol taxi bestellen voor een vaste ritprijs. Ander soort ritten gaan op aanvraag. U heeft de keuze tussen een personenwagen of een taxibusje. Met de taxibusjes hebben wij onderscheidt tussen de 6 en 8 persoons uitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op een Bassic taxi. Wilt u luxer vervoer dan gaan de tarieven op aanvraag.

Je kunt er vanuit gaan dat wij 100% ons best voor je gaan doen

Vooraf is het tarief al bekend, geen verassingen achteraf.

De Schiphol taxi online boeken is wel zo makkelijk, maar u kunt ons natuurlijk ook even bellen als u dat wenst. Wilt u een andere taxirit bestellen dan een Schipholtaxi, dan kunt u dit uiteraard ook bij ons aanvragen. Wilt u eens op chique gaan, dan kunt u bij ons ook een Luxury Sedan of Van bestellen. Deze bestaan uit Mercedes E-Klasse en V-Klasse. Nog een stap hoger is er de Exclusive, dat is ons Mercedes S-Klasse. Buiten deze auto’s kunnen wij ook BMW 5 Serie, en Chrysler leveren.

Ik sta je graag te woord met al je vragen

Schipholtaxi, particulier en zakelijk.

Als u op vakantie gaat of voor het werk een schipholtaxi nodig heeft, dan kunt u deze hier makkelijk online bestellen. U kunt de prijs vergelijken en doorgaan met het bestellen zonder dat u moet wachten aan de telefoon. Als u op deze manier de schiphol taxi bestelt, weet u zeker dat u niet te veel betaald, en dat moet u tegenwoordig als u in de eerste de beste taxi stapt maar afwachten. Wilt u toch liever iemand aan de telefoon spreken dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Meer info vindt u op Schiphol Taxi Zakelijk.

Vervoer met verschillende soorten vervoermiddelen.

Wij bieden taxivervoer aan, door heel Nederland, vanuit elke woonplaats met verschillende soorten taxi’s. Wij bieden verschillende vormen van Schipholtaxi vervoer aan. Zo hebben wij het standaard taxivervoer, wat meestal uit een Mercedes E-Klasse of BMW 5 serie bestaat, maar ook bieden wij Vip en Limo vervoer aan. Een taxibusje kunt u natuurlijk ook bij ons bestellen. Wij hebben taxibusjes tot en met 8 personen voor u beschikbaar. Zie ook onze Schiphol Taxi advertentie bij Google.

Taxibusjes, van 4 t/m 8 personen.

Heeft u een taxibusje nodig voor uw vakantievervoer naar Schiphol, of misschien wel voor uw zakelijke relaties, ook daar kunnen wij u in voorzien. Of u de taxibusjes nu voor een stadsrit nodig heeft, of als Schipholtaxi, bij ons kunt u de taxibus bestellen. Voor een taxibusje naar Schiphol bieden wij verschillende mogelijkheden. Ook met een Schipholtaxi Groningen zijn wij vaak goedkoper dan een deeltaxi.

Bijna iedereen heeft wel eens de problemen in de kranten gelezen over het taxivervoer in bijvoorbeeld Amsterdam. Omdat de taxiwet “deregulering 2000” de deur heeft opengezet voor slechte taxivervoerders, is het werkelijk een puinhoop in de met name grote steden geworden. Taxibestellen.NL is zich met name met de Schipholtaxi gaan onderscheiden van de huidige situatie. Wij werken met vooraf bekende taxitarieven, weigeren nooit een taxirit en bieden gewoon de taxiservice die u mag verwachten.

Voor een Taxi naar Schiphol bent u bij ons aan het juiste adres!