Welkom bij onze klantenservice

Elke klant is belangrijk voor ons. Daarom doen wij er alles aan om op de afgesproken tijd de taxi bij je te hebben voorstaan. Wij weten als geen ander dat als iemand een taxi bestelt er vaak een vlucht op Schiphol gehaald moet worden. Of dat je gewoon op tijd van A naar B wilt reizen. Boek je een taxi bij Taxibestellen.nl dan kan je er ook vanuit gaan dat deze er op tijd zal staan.

Neem voldoende tijd voor je rit naar Schiphol

Boek je een taxi naar Schiphol houdt dan rekening met de minimum advies tijden dat je op Schiphol aanwezig moet zijn. Voor vluchten binnen Europa is dat 2 uur. Reis je daarbuiten houdt dan rekening met 3 uur. Neem ook voldoende tijd voor de taxi naar Schiphol. De taxi kan altijd in de file komen dus calculeer altijd extra tijd in.

Jij als klant bent belangrijk voor ons !

Wij doen ons uiterste best voor jou, en willen dan ook dat je een tevreden klant gaat worden. Wij zorgen dat er een Schiphol taxi op tijd bij je voor de deur staat. Als je landt op Schiphol staat er na landing een taxi voor je klaar om je weer naar huis te brengen. De chauffeur let met zijn App op jouw vluchtnummer, dus hij ziet precies wanneer je bent geland en uit welke gate je komt.

Als je nog vragen heb

Mochten er toch nog vragen zijn, kijk dan eerst even bij onze antwoorden op vaak gestelde vragen.  Staat je vraag er niet bij dan kan je altijd even een mailtje sturen of je kunt ons even bellen op  036-200 22 65.

Zijn er klachten of heb je sugesties, laat het ons per email weten. Wij staan altijd open voor verbetering.