Taxi of taxibus naar van Lelystad Airport

Lelystad Airport, wat kost taxivervoer naar de luchthaven

Een taxi naar Lelystad Airport. Met de uitbreiding van de luchthaven Lelystad Airport zullen er meer vakantie vluchten naar en van Lelystad gaan plaats vinden. Een goedkope taxi naar of van deze luchthaven kan zeker op de nachtelijke uren dan een uitkomst gaan bieden. Bij Taxibestellen kun je goedkoop een taxi naar en van Lelystad Airport bestellen. Voor een vast en scherp taxitarief zit je veilig en snel op de luchthaven Lelystad. Taxibestellen staat voor betrouwbaar en goed taxivervoer, en dan met name naar alle luchthavens. Ook voor Lelystad Airport hebben wij speciale vaste tarieven gemaakt die 24 uur per dag en 7 dagen in de week te boeken zijn.

Boek hier je taxi naar Lelystad Airport

Lelystad Airport van Taxibus tot personenwagen

Een taxibus naar Lelystad Airport is een uitkomst als je met het gezin of vrienden op reis gaat. Omdat taxibedrijven maximaal 8 passagiers mogen vervoeren, heeft Taxibestellen de 6 en de 8 persoons taxibus ter beschikking. Reist u met meer dan 8 personen dan kunnen wij u wel een scherp prijs voorstel doen. Stuur ons even een berichtje met uw vraag en wij geven u een scherp voorstel.

Dure taxi’s bij Lelystad Airport

De taxi’s die je bij Lelystad Airport zelf aantreft zullen een stuk duurder zijn omdat ze met een taximeter rijden. Bij Taxibestellen betaal je gewoon een vast en scherp tarief zonder toeslagen, en is je taxi altijd privé. Ook zul je niet snel een taxibus vinden op de standplaats van Lelystad Airport. Boek je taxi of taxibus dus van te voren. Je bent er zeker van dat het taxivervoer is geregeld, en je betaald ook nog eens een lager tarief dan een reguliere taxi.

Een taxi of taxibus vanaf Lelystad Airport, hoe werkt dat ?

Als je bij Taxibestellen je taxivervoer heb geregeld voor een rit vanaf Lelystad naar bijvoorbeeld je huis, dan houden wij je vlucht in de gaten. Wij zien doodmiddel van je vluchtnummer precies wanneer je bent geland. Je hoeft je dus ook niet druk te maken over vertragingen. Kort na landing als je naar de bagage afhandeling loopt zal onze chauffeur je opbellen om vervolgens af te spreken. Wil je binnen opgehaald worden door een chauffeur met een naambordje dan kan dat natuurlijk ook. Hiervoor vragen wij een klein vergoeding voor het parkeren en het wachten.

Zakelijk taxivervoer naar van Lelystad Airport

Taxibestellen is ook ingesteld op het zakelijke taxivervoer. Voor onze tarieven op de website komt er een nette midden klasse auto met nette chauffeur. Meestal is dit goed genoeg maar soms moeten er bijvoorbeeld zakelijke gasten worden vervoerd en wil je dat er met een A klasse auto gereden gaat worden. Op aanvraag hebben wij onder anderen Mercedes E en S modellen, BMW 5 en 7 serie en binnenkort de Jaguar F-Pace als taxi beschikbaar !

Nog even op een rijtje

Interessante links over de luchthaven Lelystad Airport

lelystad Airport kan sneller groeien

Nieuwe vliegroutes voor lelystad airport het einde van vliegveld Teuge

Vliegroute Lelystad Airport over Veenendaal  Rhenen

Overheden en lelystad airport start luchthavenfonds zoektocht zonneparken

Goedkope taxi Lelystad Schiphol

Taxi en woonplaatsen

Adres gegevens van Lelystad Airport

Op zoek naar de adres gegevens van de luchthaven op Lelystad. Hier kun je ze vinden:

Bezoekadres:
Airport office
De Zwaluw 2
8218 PD Lelystad
Postadres:
Postbus 2201
8203 AE Lelystad
T. 0320-284770
F. 0320-288004
Operationele dienst
Arendweg 7
8218 PE Lelystad
T. 0320-284791
F. 0320-284793 (desk)
F. 0320-288354 (tower)
Technische dienst
Dakotaweg 1
8218 NT Lelystad
T. 0320-284799
F. 0320-214198