Goedkope taxi van Lelystad naar Schiphol

Tegenwoordig is een taxi van Lelystad naar Schiphol een stuk interessanter geworden. Bestel je de taxi online dan kan dat zeker tot wel de helft schelen met een lokaal taxibedrijf. Ga je met vakantie met het gezin vanuit Lelystad dan is er natuurlijk het openbaar vervoer. Helaas vertrekken de meeste charter vluchten op Schiphol al in de vroege morgen, dus is de trein geen optie. Een taxi van Lelystad naar Schiphol is zo gek nog niet. Vergelijk het eens met de eigen auto. Kijk hier voor onze Schipholtaxi vanaf Lelystad.

Eigen auto naar Schiphol, parkeren en Schipholtaxi

Natuurlijk, met een paar man kan je makkelijk met de eigen auto naar Schiphol. Ben je met een gezin vanaf 3 tot 4 personen dan is er al snel ruimte tekort in de eigen auto. Een taxi heb je vanaf Lelystad voor nog geen 95 euro.

Als je zelf gaat rijden start het al met de brandstof die je kwijt bent. Daarbij komt ook nog eens het dure parkeren op Schiphol Oost. Met het parkeren ben je er nog niet. Je staat een stuk van Schiphol centrum af dus moet je gebruik maken van een pendelbus.

Relaxed voor de aankomsthal op Schiphol

Met taxivervoer wordt je netjes voor de vertrekhal op de luchthaven Schiphol neergezet, en bij terugkomst staat de chauffeur weer netjes voor je klaar. Vergelijk je de kosten van een personenauto (taxi) met de eigen heilige koe, dan zal de Schipholtaxi best wat duurder zijn. Het is natuurlijk wel de vraag of het je waard vindt om voor een vakantie een paar tientjes uit te sparen.

Taxibus vanaf Lelystad goedkoper

Maak je gebruik van een taxibus en zou je zelf anders met twee auto’s moeten rijden dan is de keuze snel gemaakt. Vanaf een man of zes in de taxibus ben je al snel voordeliger uit. Tel maar eens de brandstof voor twee auto’s vanaf Lelystad Schiphol vice versa bij elkaar op plus het parkeren !

Voordelen en nadelen eigen auto of de Schipholtaxi

  1. Eigen auto weinig ruimte
  2. Vanaf Schiphol Oost moet je de pendelbus nemen
  3. Dure parkeerkosten
  4. Taxibus goedkoper vanaf zes personen!
  5. Bestel wel de taxi online!
  6. Goedkope taxi naar/van Lelystad Airport