De Taxi in Amsterdam, maar dan goedkoper.

Ook een taxi in Amsterdam kunnen wij voor uw verzorgen. Boven, onder het kopje taxiprijzen kunt u het taxitarief voor vervoer in Amsterdam uitrekenen. U kunt meteen zien wat de kosten zijn, dus geen verassingen meer achteraf.

Taxibus in Amsterdam nodig, geen probleem.

Bent u met een groep en heeft u een taxibus nodig, dan hebben wij die in twee uitvoeringen. De 6 en 8 persoons taxibus. Daarbuiten kunt u eventueel om een luxe Chrysler Voyager vragen. Daar kunnen 5 personen plus veel bagage in vervoerd worden.

Taxi Amsterdam Schiphol.

Als u een taxi naar Schiphol nodig heeft, hanteren wij vaste taxi tarieven. Deze staan per stadsdeel al van te voren vast. Zo bent u vanuit Amsterdam-zuid al voor 30 euro op de luchthaven Schiphol. U ziet ook met de Schipholtaxi bieden wij u een vast tarief zodat u tenminste van te voren weet wat de taxirit naar Schiphol kost.

VIP of Limousine vervoer.

Heeft u luxe vervoer naar Schiphol nodig dan bieden wij limousine vervoer. Wij bieden de vormen Standaard, Zakelijk en Vip aan. Wilt u luxe personevervoer voor een taxirit in Amsterdam dan kan dit natuurlijk ook. Stuur dan even een E-mail met uw verzoek, en wij geven u een offerte.

Goede reputatie personevervoer.

De taxi heeft in Amsterdam een erg slechte reputatie. Wij zijn daar met ons bedrijf wat aan gaan doen, door service tegen een betaalbaar taxitarief te verlenen. De meeste taxichauffeurs komen zelf ook uit de hoofdstad of hebben er al lange tijd gewerkt. De juiste weg vinden is dus voor hun geen probleem.
Hoe wilt u betalen, contant, credit card of op rekening voor bedrijven.
De meeste taxiritten binnen de hoofdstad worden contant voldaan. Echter betaling per credit card of op rekening voor bedrijven in bij ons ook altijd mogelijk.